Packaging research and development
วิเคราะห์คุณสมบัติของผลิตภัณฑ์เพื่อประเมินความเหมาะสม
-วิเคราะห์คุณสมบัติของผลิตภัณฑ์เพื่อประเมินความเหมาะสมระหว่างผลิตภัณฑ์และภาชนะบรรจุ
-ทดลองบรรจุผลิตภัณฑ์ในภาชนะบรรจุของบริษัทฯและบริษัทในเครือแล้วทำการฆ่าเชื้อในหม้อรีทอท
-การพัฒนาสภาวะในการบรรจุและการฆ่าเชื้อเพื่อให้เกิดการจับคู่ที่ดีระหว่างอาหารและภาชนะบรรจุ
-ศึกษาอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์ใหม่ในภาชนะบรรจุของบริษัทฯและบริษัทในเครือ
Research and development of beverages
ทดลองสูตรเครื่องดื่มและกระบวนการผลิต คิดค้นและพัฒนาสูตรเครื่องดื่มเพื่อนำเสนอให้กับลูกค้า
-ทดลองสูตรเครื่องดื่มและกระบวนการผลิต (การผสม การฆ่าเชื้อแบบ UHT และการบรรจุลงในขวด) ร่วมกับลูกค้าเพื่อผลิตสินค้าต้นแบบก่อนการผลิตในไลน์การผลิตจริง
-คิดค้นและพัฒนาสูตรเครื่องดื่มเพื่อนำเสนอให้กับลูกค้า
-ทำการทดลอง เช่น ขั้นตอนการสกัดชา กาแฟ, คุณสมบัติการละลายของวัตถุดิบ และสภาวะการฆ่าเชื้อที่เหมาะสมเพื่อนำไปปรับปรุงกระบวนการผลิต
Research and Analysis
วิเคราะห์สิ่งแปลกปลอมที่ปนเปื้อน เพื่อหาสาเหตุของปัญหาและวางแนวทางในการแก้ไขปัญหาและแนวทางการป้องกัน
-วิเคราะห์สิ่งแปลกปลอมที่ปนเปื้อนในเครื่องดื่มและภาชนะบรรจุรวมทั้งในกระบวนการผลิตเพื่อหาสาเหตุของปัญหาและวางแนวทางในการแก้ไขปัญหาและแนวทางการป้องกัน
-วิเคราะห์คุณสมบัติของผลิตภัณฑ์เพื่อประเมินความเหมาะสมระหว่างผลิตภัณฑ์และภาชนะบรรจุ
-วิจัยและศึกษาสินค้าเป้าหมายที่วางจำหน่ายในท้องตลาดเพื่อใช้เป็นแนวทางในการพัฒนาผลิตภัณฑ์ของบริษัทฯ
Support work and service work
การแลกเปลี่ยนข้อมูลข่าวสารทางด้านเทคนิคที่เกี่ยวกับภาชนะบรรจุ
- การแลกเปลี่ยนข้อมูลข่าวสารทางด้านเทคนิคที่เกี่ยวกับภาชนะบรรจุกับหน่วยงานราชการ รัฐวิสาหกิจและหน่วยงานทางการศึกษา เช่น อ.ย. ไทย, สำนักงานมาตรฐานอุตสาหกรรม, กรมวิทยาศาสตร์การแพทย์, กรมวิทยาศาสตร์บริการ, ศูนย์การบรรจุหีบห่อไทย และมหาวิทยาลัยต่างๆ เป็นต้น
Beverage Production
Functional Drink
-Experience in producing Functional Drink for various product brand.
Isotonic Drink
-Experience in producing Isotonic Drink in which our Blending/Mixing facility designed to manage various kind of ingredient specification such as some ingredients which need high sheer mixer or homogenizer.
Vitamin Drink
-Experience in producing Vitamin Drink for various product brand.
Juice
-Experience in producing Fruit Juice for various product brand.
Beverage Production
Coffee Beverage
-Experience in producing Coffee Beverage for various product brand.
-Having coffee extraction facility to extract coffee concentrate from coffee bean grinded creating better aroma and better coffee taste.
-Having blending tanks to dissolve each powder or liquid form of ingredient.
-Blending/Mixing facility designed to manage various kind of ingredient specification such as some ingredients which need high sheer mixer or homogenizer.
-Ability to produce non milk and milk contained coffee drink.
Tea Beverage
-Experience in producing Tea Beverage for various product brand.
-Having tea extraction facility to extract tea concentrate from dried tea leaves creating better aroma and better tea taste.
-Having blending tanks to dissolve each powder or liquid form of ingredient.
-Ability to produce non milk and milk contained tea drink.
Acidified Milk Drink
-Experience in producing yogurt drink/acidified milk drink for various product brand.
-Having blending tanks to dissolve each powder or liquid form of ingredient.
-Blending/Mixing facility designed to manage various kind of ingredient specification such as some ingredients which need high sheer mixer or homogenizer.
Beverage Contained Milk
-Experience in producing beverages containing milk for various product brand.
-Product samples such as chocolate drink, flavored milk drink, soy drink, etc.
-Blending/Mixing facility designed to manage various kind of ingredient specification such as some ingredients which need high sheer mixer or homogenizer.
Chemical Container
Today, general living standard of consumers has been improved and the pursuit of convenience and novelty is accelerated in products which offer a sense of individuality and diversification.
Toyo Seikan feels honored to be taking a lead in satisfying the needs of today’s consumers.
PET Bottle
PET is the most popular and widely used resin for bottles. PET bottles have the advantages of drop impact strength, clarity, gloss, and can also be recycled. The size of our PET bottle ranges from 100 ml to 1 liter. PET bottles are widely used for soy sauce, Worcester sauce, salad oil and condiments. The PET bottle is capped with a special ring-pull spout, which functions with easy-opening and tamper evidence
Household Packaging
Presently, the market trend for household product are diversification of household detergents, powder, mouthwash and the other of packaging required. These kind of packaging almost have the shorter life cycle of newly launched products. The most important, these packaging should be friendly to the environment.
TST may select all suitable technology which we have to implement and development together with our customer.
Food packaging ( Lamicon )
For the first time in the world, Toyo Seikan’s Lamicon bottles, with a high barrier property against oxygen, were put on the market in 1972 by using EVOH and polyolefin. Presently, Toyo Seikan (Thailand) Co., Ltd. is a subsidiary of Toyo Seikan Group, therefore we may use this technology and develop the Lamicon Bottle to suite for Thailand market.
Our Lamicon bottles have a broad range of product line; easy squeezing soft type, self-standing rigid type, retort-able type. For larger sizes of Lamicon (more than 1 liter), a bottle has a blown handle for easy handling.
Barrier polypropylene is ideal for products requiring extended shelf life as it minimizes the transfer of oxygen. EVOH is the chosen barrier material. EVOH also protects food from outside odors therefore retaining flavor. The Food barrier containers can withstand temperatures within the range of +2°C to + 120°C and is resistant to water, salt, oil and acid solutions.
Before even the advent of the microwave oven, pre-cooked food had been marketed for many years as shelf stable packaged food. The proliferation of microwave ovens and other electrical ovens spurred demand for pre-cooked food as people become more accustomed to ready-to-eat foods.